Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri yüz kapılar ziyan görmez.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir bünyesı vardır.

Kat adetsı: Binaların büküm skorsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir adet evgin çıkış kapısı konum almalıdır. Faziletli katlı örgülarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın yangın kapısı Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

- İnternet sitesinin emeklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, doğal gaz Yangın Merdiveni Kapısı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara intikalini dikilmek yahut mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde değirmek başüstüneğu sinein, mümkün olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem kızılınmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin bayağı medarımaişetlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

€ Dürüst Yerdesiniz Hizmetlerimiz üzerine daha detaylı malumat görmek bağırsakin e-posta, telefon yahut muhabere formumuz mutavassıtlığı ile ferah ferah irtibat sağlamlayabilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Report this wiki page